Ohjausta ja neuvontaa hengityssairaan liikuntaan

Hengitysliitto käynnistää Hengitä ja hengästy –verkkoklinikkakokeilun. Klinikalla hengityssairaat voivat saada vinkkejä hengityksen helpottamiseen ja kannustusta liikuntaan.

Klinikan alussa on kaikille avoin yhteinen alustus jostakin liikunnallisesta teemasta ja lopuksi on kevyt käytännön harjoitteluosuus. Sen jälkeen on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta. Ohjaajina toimivat Hengitysliiton liikunnan asiantuntijat. Liikuntaklinikan logo

Hengitä ja hengästy –verkkoklinikka on auki joka toinen keskiviikko. Yhteinen ja kaikille avoin osuus on klo 17.00–17.30. Yksilölliset ohjausajat ovat klo 17.30–18.30 välillä. Yksi henkilökohtainen ohjaus kestää 20min.

Ilmoittautuminen sekä yhteiseen ohjaukseen että henkilökohtaisiin ohjausaikoihin onnistuu Hengitysliiton verkkosivulta 12.3. alkaen. Henkilökohtainen ohjaus tapahtuu toiveiden mukaisesti joko puhelimessa tai Skypessä.

Klinikka on keväällä auki 28.3., 11.4., 25.4., 9.5. ja 23.5. Syksyn ajoista ilmoitetaan verkkosivuilla myöhemmin.

Uusimmat artikkelit

Vinkkejä astman omahoitoon

Kevään aikana toteutamme astman omahoidosta kuuden etäluennon sarjan, joka tallentuu myös jälkeenpäin katsottaviksi Hengitysliiton verkkosivuilla ja YouTube-kanavassa.    »

Ohjausta ja neuvontaa hengityssairaan liikuntaan

Hengitysliitto käynnistää Hengitä ja hengästy –verkkoklinikkakokeilun. Klinikalla hengityssairaat voivat saada vinkkejä hengityksen helpottamiseen ja kannustusta liikuntaan. »

Kerro meille, onko tuberkuloosin vertaistuelle tarvetta

Oletko sairastanut tuberkuloosia tai oletko tuberkuloosia sairastaneen läheinen? Vertaistuki on samanlaisen kokemuksen läpikäyneen henkilön antamaa tukea ja tietoa kokemuksesta. Ko... »