Vinkkejä astman omahoitoon

Kevään aikana toteutamme astman omahoidosta kuuden etäluennon sarjan, joka tallentuu myös jälkeenpäin katsottaviksi Hengitysliiton verkkosivuilla ja YouTube-kanavassa.   

Luennot järjestetään klo 17–18.30. Linkit luennoille löytyvät Hengitysliiton sivuilta, www.hengitysliitto.fi/tapahtumat.

13.3. Aikuisena alkanut astma ja sen hallinta –uusia tutkimustuloksia käytäntöön, keuhkosairauksien erikoislääkäri Leena Tuomisto, EPSHP

27.3. Miten juuri minun astmaani tulisi hoitaa –hengityshoitajan puheenvuoro astman hoidosta, sairaanhoitaja Johanna Yli-Hakala, EPSHP

10.4. Astma ja liikunta, THM Mervi Puolanne, Hengitysliitto

19.4. Kysely- ja kertaustunti lääkeinhalaattorien käytöstä, farmaseutti, Eija Salo

Maailman astmapäivänä 2.5. Tietoinen hengitys, mediYogaohjaaja, Tuija Rantamaa

3.5. Keskusteluilta astmasta, Skype for Business -ohjelmalla, ilmoittautuminen erikseen. Tarkemmat tiedot osoitteessa www.hengitysliitto.fi/tapahtumat.

.

Uusimmat artikkelit

Vinkkejä astman omahoitoon

Kevään aikana toteutamme astman omahoidosta kuuden etäluennon sarjan, joka tallentuu myös jälkeenpäin katsottaviksi Hengitysliiton verkkosivuilla ja YouTube-kanavassa.    »

Ohjausta ja neuvontaa hengityssairaan liikuntaan

Hengitysliitto käynnistää Hengitä ja hengästy –verkkoklinikkakokeilun. Klinikalla hengityssairaat voivat saada vinkkejä hengityksen helpottamiseen ja kannustusta liikuntaan. »

Kerro meille, onko tuberkuloosin vertaistuelle tarvetta

Oletko sairastanut tuberkuloosia tai oletko tuberkuloosia sairastaneen läheinen? Vertaistuki on samanlaisen kokemuksen läpikäyneen henkilön antamaa tukea ja tietoa kokemuksesta. Ko... »